Maharishi X Nike Air Max 90 ‘Maha Olive’ är gjord av 100% organisk bomull

med hjälp av Michael Kusumadjaja
Londons Maharishi har alltid varit i framkant när det gäller att skapa miljövänligt såväl som hållbara utilitaristiska kläder, liksom deras helt nya Nike Air Max 90-partnerskap är definitivt inte annorlunda. “Maha Olive” firar varumärkets senaste Tribeca-flaggskeppsöppning och är lika miljövänligt som det blir.

Med en 100% organisk bomullskonstruktion är den målad i ett jordnära mörkt miljövänligt såväl som solbrun kombination som är resultatet av granatäpple såväl som gurkmeja färgämne förutom sågspån, vilket är en nick till deras nya NYC-baserade butiks råa träbanor fixturer. För att lägga till detta är den rena vita luften som är infunderad mellansula gjord av återvunnet material, medan “Maha”; Skriptet är blyerts på tungan och slutför designen.

Bild med hjälp av Michael Kusumadjaja

Bild med hjälp av Michael Kusumadjaja
Om du vill ha Maharishi X Nike Air Max 90 ‘Maha Olive’ i din samling, måste du lyssna upp! Ställ in på att minska på deras flaggskeppsplatser i London och New York City den 30 augusti kommer skon också att erbjudas med sin webbbutik. Kommer du att samla? Låt oss förstå vad du tycker, samt se till att du håller det låst hos den enda leverantören för de mest populära sneaker -nyheterna runt!

Bild med hjälp av Michael Kusumadjaja

Bild med hjälp av Michael Kusumadjaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post