En till fots titt på BAPE X Adidas Ultra Improve

som följer förra årets extremt eftertraktade adidas Originals NMD R1 -samarbete, BAPE och de tre ränderna har kopplat upp ännu en gång för en ultra boost, liksom nu vi har en titt på foten!

Först läckte tidigare i sommar, är Bape X Adidas Ultra Boost utformad från en andningsbar 1: a Camo Primeknit, med en matt svart hälkopp samt bur för ytterligare stöd. Nere nedan är en helt svart utökad mellansula närvarande för extra komfort såväl som en jämnare steg, liksom för att runda allt, iögonfallande guld tre randmärke pryder sidopanelerna.

Nu för det helt viktiga släppdatumet. Enligt våra källor kommer BAPE X Adidas Ultra Boost att släppas den 2 februari 2019, liksom kommer faktiskt att vara en Super Bowl -exklusiv, av denna anledning den patriotiska ape -huvudet på tungorna. Med det sagt, förvänta dig att betala enorma pengar för ett par UBS! Just nu har ingen EU -utgåva planerats, så se till att hålla den låst vid den enda leverantören i situationen detta förändras!

Vad tror du på BAPE X Adidas Ultra Boost? Kommer du att samla? Låt oss förstå dina tankar i kommentarerna nedan! I tillhörande nyheter, ta en djupgående titt på den konstruerade garderoben X Adidas Consortium Ultra Improve 1.0!

Om du tror på att ha tagit någon helt ny adidas -värme, se till att inspektera strömmen i slutet. Kläder!

Bilder via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post