Första titten på Yeezy 700 V3 “Triple Black”

med Yeezy 700 V3 “Azael” som kommer att släppa i slutet av denna månad och markera den sista Kanye West -sneaker någonsin, vi är nu nu Tar en första titt på den kommande Yeezy 700 V3 “Triple Black”, och det är lika snyggt som det blir! Går tå till tå med “Vanta”, här är allt vi vet hittills!

Bilder med tillstånd av Sneaker Insider @SneakerJamz, “Triple Black” har en stretchig primeknit -bas för en bekväm och andningsbar passform. Detta är överlagrat av en bur som är smidig vid beröring och lindar sig runt det övre för extra stöd.

Tungan är exakt samma som ses på den yeezy 500 “stenen” men doppad i en mördad nyans. Detta kompletteras sedan av en V -formad mockapanel vid tåboxen – en designfunktion som är lånad från 700 V1 och 700 V2.

Bild genom sneakerjamz
När du rör sig i nedgångar hittar du en helt svart mellansula som är ganska lik den som ses på Yeezy ökningen 380. Med det sagt stänger den här ökningen till förmån för ortolit – en dämpningsteknik som adidas har använt på tusentals av olika silhuetter under de senaste decennierna.

Just nu är nästan inget annat känt om Yeezy 700 V3 “trippelsvart”, så se till att hålla den låst hos den enda leverantören så meddelar vi dig så mycket fler nyheter kommer in! Vad tycker du om den här färgen? Kommer du att samla? Låt oss veta vad du tänker!

falsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post