Nike Air Trainer 1 “koriander” är en vandrare drömsneaker

medan inte den mest populära silhuetten genom tiderna, Nike Air Trainer 1 har verkligen en speciell plats i hjärtat av massor av sneakerheads. Modellen skapades av Tinker Hatfield och debuterade 1987 som Swoosh-etikettens första sportsneaker med flera ändamål och var inställd på att göra något av en förnyelse snart som en del av ett samarbetsprojekt med rapparen Travis Scott, även om det nu troligtvis kommer att vara på vag till de tragiska händelserna på den senaste Astroworld -festivalen.

Detta har dock inte hindrat Nike från att besöka modellen, eftersom officiella bilder av den kommande Nike Air Trainer 1 “Coriander” just har avslöjats. Paret visar upp en neutral färgpalett och använder ett utilitaristiskt utseende som är optimalt för den nuvarande trenden utomhuskläder, så vi är ganska säkra på att dessa kommer att flyga från hyllorna vid utgivningen!

Bild med hjälp av Nikenike Air Trainer 1 “Coriander”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nikenike Air Trainer 1 “Coriander”

Int’l frakt

Se mer

Den komplexa designen av lufttränaren 1 involverade paneler bestående av nubuck, läder och duk, med klassiska funktioner som Nike Swoosh -logotypen placerad bekvämt på både sido- och medialsidan. Andra avgörande detaljer inkluderar det chunky framfotspännet som i kombination med ett standard snörningssystem håller dessa fast på fötterna. En gul mellansula döljer Nike Air Technology för optimal komfort och avrundar utseendet efter en ren finish.

Om du gillar utseendet på den här ombildade klassikern måste du hänga lite längre ännu, eftersom det inte finns något officiellt släppdatum för det här paret. Medan vi vet att de kommer att falla i början av 2022, måste du hålla den låst här för dessutom uppdateringar när de avslöjas. Under tiden, ta en titt på Air Jordan 3 Retro “Fire Red”, som också kommer att återvända nästa år!

Bild med hjälp av Nikenike Air Trainer 1 “Coriander”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nikenike Air Trainer 1 “Coriander”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post