Höstliga vibber och elastiska snörsfunktioner på Nike Air Max 95 “Khaki Orange”

Swoosh -varumärket ser återigen fram emot höstmånaderna, eftersom denna mest nuvarande återgivning av Air Max 95 verkligen är redo för vissa Grovt och klart väder. Air Max 95 “Khaki Orange” är utsmyckad i ett säsongsmässigt lämpligt färgschema.

Modellen utvecklades av Sergio Lozano och är inspirerad av den mänskliga anatomin, med den ursprungligen kontrollerad på många spår nära Nike’s Oregon HQ. Denna nya version hyllar verkligen dessa vandringsrötter, eftersom den levereras med ett speciellt bungee-cord-hastighetshastighetssystem som gör att bäraren kan dra åt dessa på ett ögonblick. Om du har letat efter ett utilitaristiskt par sneakers på vintern kan dessa vara den luft som du har väntat på?

Bild med hjälp av Nikenike Air Max 95 “Khaki Orange”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nikenike Air Max 95 “Khaki Orange”

Int’l frakt

Se mer

Uppformad från långvarig mocka och duk, överdelarna blandar ihop nyanser av khaki och svart för en tonad färgväg som är idealisk för höstsäsongen, medan massor av stoppning ligger runt anklarna och klackarna för att göra dessa till ett lämpligt par dagliga springor . Nike’s Swoosh-logotyp har på baksidan i svart, medan de ljusa-orange över-laces är helt klart showstoppningsfunktionen här. Tonal Air Max Branding slutför utseendet på tungorna tillsammans med flera synliga Air Max -enheter under foten.

Om du försöker få tag på Nike Air Max 95 “Khaki Orange” i tid för vintertid måste du sitta hårt bara lite längre ännu. Inget officiellt släppdatum har tillkännagivits även om vi kan förvänta oss att paret kommer att lanseras med Nike och välja köpmän under de kommande månaderna. Medan du väntar, se till att hålla den inlåst i idealisk här hos den enda leverantören och kolla in denna livliga dunk låg medan du är här!

Bild med hjälp av Nikenike Air Max 95 “Khaki Orange”

Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nikenike Air Max 95 “Khaki Orange”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post