Vad händer om dina mycket älskade animationskaraktärer var Sneakerheads?

Missar du inte de stora gamla dagarna när du skulle driva hus från institutionen och snabbt ta på dig Nickelodeon eller Animation Network? Looney Tunes, Tom såväl som Jerry, såväl som Simpsons – det här var bara några av de traditionella tecknade filmerna som formade våra barndom och gjorde oss till de människor vi är idag. Men har du någonsin undrat vad dina mycket älskade karaktärer skulle rocka om de var sneakerheads? Tja, vi, hos den enda leverantören, har gjort det till vår plikt att svara på denna viktiga fråga.

Bart Simpson

Bartman, El Barto, Bart -Dude – Vad du än vill ringa honom, utan en skugga av tvivel, var Bart Simpson affischen för den rebelliska skridskolan på 90 -talet. Han avviker aldrig lika långt borta från sitt berömda miljövänliga däck, liksom det är därför vi tror att han skulle rocka ett par Vans gamla skools i en grundläggande svart såväl som vit färg. Creps med en ageless design är Creps den bästa representationen av Simpsons, som allra första sändes tillbaka 1989.

Bugs Bunny

Med fångstfrasen “Eh, vad händer Doc?”;, Det skulle vara lika enkelt att kasta Bugs Bunny ett par Doc Martens och telefonsamtal det en dag, det är därför vi tror att han skulle vara mycket bättre att rocka rocking Air Jordan 1 “förbjuden” istället. Från 1997 -filmområdets sylt förstår vi alla att buggar förstås för denna snäva koppling till Michael Jordan, vilket gör ‘förbjudna’ till sin bästa crep.

Jerry mus

Förstod du att Jerrys fulla namn faktiskt är Jerry Mouse? Tom såväl som Jerry var den mest berömda duon som nådde våra skärmar tillbaka på dagen. I varje såväl som varje avsnitt var förutsättningen emellertid mycket väl genomförd, med Tom (vars fulla namn är, du gissade det, Tom Cat) som jagade Jerry samt stöter på en mängd olika problem på vägen. Varje avsnitt varade i cirka femton minuter, liksom Jerry sprang bort för mycket mer än hälften av det, det var därför han troligen skulle rocka Adidas Ultra förbättrade ‘og’. Betraktas av massor av som den allra bästa löpskon på planeten, är förbättringens mellansula troligen varför Jerry flyr med sitt liv i varje avsnitt … Tja, förutom 1956’s Blue Feline Blues.

Rick Sanchez

Den överlägset den senaste animationen på den här listan, sneaker av alternativet för Rick Sanchez, från Rick såväl som Morty berömmelse, skulle mycket av Nikes legendariska Air Mag. Ofta reser tillbaka såväl som fram mellan olika universum såväl som ERA, härstammar som faktiskt härstammar från en animerad kort parodifilm av Back to the Future som heter de äkta animerade äventyren för Doc såväl som Mhart. Dessutom passar Air Mags helt Ricks outfit.

Stewie Griffin

Och men inte minst, exakt hur kan vi komponera något om favoritanimationstecken utan att inkludera hushållsgillens Stewie? Vid bara ett år gammal trodde vi att det skulle vara mycket mer än att passa honom att rocka Adidas Yeezy förbättra 350 V2 ‘spädbarn’. Du är aldrig så bra ung vara en hypebäst, eller hur? Dessutom liknar hans hårfick i signaturen Yeezy mellansula, om jag säger så själv.

Vilka sneakers tror du att andra animationskaraktärer skulle rocka? Skulle Patrick Star ha på sig Converse Chuck Taylor All-Stars? Vad sägs om Naruto Uzumaki? Han hade troligtvis polisen TGWO X Adidas Consortium NMD CS1 ‘Ankoku Toshi Jutsu’, eller hur? Låt oss förstå vad du tror på kommentarerna nedan, liksom som alltid, håll det låst här på den enda leverantören för den nuvarande såväl som största i sneakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post