Releasinfo för Liam Gallagher X Adidas LG Spezial

Bild via adidas
Liam Gallaghers affinitet med de tre ränderna kan spåras tillbaka till de tidigaste dagarna av Oasis, en tid då Trefoil -logotypen blev synonym med 90 -talsmode. Till och med nu ses den brittiska rockaren ofta på scenen som stolt tappar en adidas -märke Parka.

Nu har denna livslånga passion inspirerat en kommande adidas Spezial. Med Adidas och följde från Brother Noels exklusiva Garwin -sneaker från 2017 avslöjar den legendariska musiker officiellt sina tre ränder kollaps.

Bild via adidas
Känd som Adidas LG Spezial, kunde Liam knappast innehålla sin spänning när den spezial regissören Gary Aspden gav honom skorna.

”Jag har känt Liam i över 20 år och vi har alltid kommit på. Han är en av de människor som har slitit och stött vad vi gör med Adidas Spezial sedan dag ett så detta samarbete utvecklades organiskt, “; säger Aspden.

Bild via adidas
Den begränsade utgåva sneaker påverkas starkt av Liams egen stil. Oasis frontman valde att vara praktisk under hela designprocessen. Enligt Aspden gjordes flera förändringar av Liam till tidiga prover.

”Han gillade silhuetten av Padiham SPZL i stort men sa att han ville att den skulle se neutral och diskret ut. Denna sko blev grund för LG SPZL, förklarar Aspden.

Bild via adidas
Liam Gallagher X Adidas Spezial är planerad att släppas den 30 augusti för att sammanfalla med den senare ankomsten av hans nya album “Why Me? Varför inte?” denna september.

”Rätt … här är det mitt adidas LG SPZL -samarbete. Absolut ära att ha blivit ombedd att designa och skapa en sådan biblisk tränare. Hoppas du gillar..lg x, säger Gallagher.

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar av release samt väsentlig information om hur man klarar detta exklusivt!

Bild via adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post