Civilisten X Nike SB Dunk Low “Thermography” -modifieringar Färg med varma

Tidigare i år fick vi en sniktitt på Civilist X Nike SB Dunk Low, men bit förstod vi att det hade en teknik i ärmen . När tidiga skott läckte tillbaka i maj var det ett vanligt svart par som varligt var typ av tråkig, men nu verkar det som om det kommer att modifiera färg med värme!

Tillverkad i samarbete med den berömda Berlin Skate Shop, är “termografin” utformad från en full läderbyggnad som doppas i en helt svart nyans. En Nike Swoosh glider över såväl sidor som mediala sidopaneler, medan en subtil men ändå slående “civilistisk” etikett kan upptäckas runt hälen.

Som videon ovan visar, så snart du flyttar in i värmen, avslöjar Dunk Low direkt en varm kartinspirerad under lager. Även om detta definitivt inte är något nytt när det berör sneakers, har det aldrig implementerats i den framstående skateskon tidigare, så att säga att vi är bortom hyped är en underdrift i sig själv!

Just nu förstås inte mycket annat om Civilist X Nike SB Dunk Low “Thermography”, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på den här idén, liksom när du är här, kan du också komma på nära håll med Nike SB Dunk Low Pro “Elephant”!

Bild via WAVEGOD_THELEGEND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post