Håll det avkopplande denna vintertid med Palm Angels FW21

efter sitt oförutsedda samarbete med lyxmodehuset Missoni tidigare i sommar är Palm Angels tillbaka och redo att debutera sin helt nya FW21 -kollektion. Det nuvarande intervallet har ett urval av ojämna stilar tillsammans med mysiga och bekväma silhuetter.

Huvuddelen av samlingen är värd för en mängd olika ytterkläderstilar inklusive bekanta spårjackor, fuzzy rockar, sherpa lastbilsjackor och stora tröjor. Ett antal av dessa stycken har mysiga och teddybear som detaljering för det yttersta i komfortkläder och stil.

Bild med hjälp av Palm Angels / David Sims
På andra håll i samlingen ser vi Palm Angels signaturtraktisdräkt som ombildas som en skräddarsydd kostym komplett med formella och överdimensionerade detaljer. Fortfarande komplett med signaturen bär ränder, denna bit trampar en fin linje mellan både kväll och avslappnad slitage. Vid sidan av detta ser vi signaturen och lekfulla “Kill the Bear” -motivåtergång komplett med den spraymålade logotypen.

Bild med hjälp av Palm Angels / David Sims
Vid sidan av denna samling av plagg finns ett antal tillbehör också för att runda saker. Färska logotyphalsband och kedjor, mössa hattar och glasögon gör alla utseende med flera stilar att erbjuda. Några av de nuvarande Palm Angels FW21 finns tillgängliga nu på SSense så se till att du klarar dig snabbt och håller ögonen skalade för resten! I andra nyheter hedrar Iise X Alpha Markets sina koreanska rötter med denna FW21 -kollaps.

Bild med hjälp av Palm Angels / David Sims

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post