Upp ditt sneaker -spel med Nike Air VaporMax 2019 ‘Obsidian’

Nike Air VaporMax 2019 ‘Obsidian’ har tagit spelet med storm. Introducerad tidigare i år som en dekonstruerad version av den klassiska Air VaporMax, är det den högsta livsstilsneakeren och det är verkligen värt en plats i din nuvarande rotation. Tillverkad för liv och rörelse i vardagen, här är allt du behöver veta!

Till skillnad från den konventionella versionen gör ‘Obsidian’ bort den sockliknande flyknitöverdelen till förmån för ett stretchvävt material som ger en ännu mycket mer lätt passform och känsla. Detta lindas runt konturerna på din fot för extra komfort, medan en extern förstärkning runt hälen säkrar baksidan av foten för extra stöd när du är på språng.

Int’l frakt

Köp nu

Naturligtvis kan du inte prata om den här skon utan att nämna den kritikerrosade luftenheten i full längd. Debuterade 2017 har det nu omarbetats till att vara ännu lättare utan att kompromissa med dämpning och svar. Detta är sedan fodrad med några gummibålar för extra hållbarhet längs områden med högkläder.

Tillgänglig nu från Nike UK, få Nike Air VaporMax 2019 ‘Obsidian’ medan din storlek fortfarande är tillgänglig! Den här säsongens måste-tränare, du vill verkligen inte missa den här utgåvan!

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post