Supreme X Nike Air Max 96 “Camo” omarbetar en klassiker

Efter att ha fått vårt bästa utseende ännu på “Black” tidigare i veckan, vi tar nu en sniktitt på den kommande Supreme X Nike Air Max 96 “Camo” som kommer att sjunka längs den! Ställ in att vara New York City Streetwear Imprints nästa Swoosh Collab efter deras eftertraktade Dunk Low Collection, här är allt vi vet hittills!

Bild genom stadionvaror
Int’l frakt

Se mer

Med den klassiska Air Max 96 behåller “camo” formen på signatursilhuetten men omarbetar ganska mycket allt annat från grunden. Medan mesh- och läderkonstruktionen har förblivit intakt, har det nu infunderats med en serie transparenta fönster som gör att du kan se genom den övre. Peppered över de laterala och mediala sidoväggarna och Toebox, hittar du en ljusröd “högsta” märkta innersula i som ger en slående pop av kontrast.

Ytterligare varumärke från NYC -enorma omger tungan och präglas på en grå plack vid hälen, medan Nikes kända Swoosh är fint broderat runt skon i en “hastighetsröd” nyans. För att runda det hela sitter en chunky grön luftmellansula under foten och slutförde den uppdaterade designen 1996.

Bild genom stadionvaror
Int’l frakt

Se mer

Ett släppdatum för Supreme X Nike Air Max 96 “Camo” har ännu inte bekräftats officiellt, men rykten tyder på att de kunde sjunka före månadens slut! Låt oss veta vad du tycker om det senaste Supreme X Nike -samarbetet, och i relaterade nyheter, sjunker Supreme X Nike Air Force 1 “Flax” senare i år!

Bild genom stadionvaror
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post