Hela Nike ‘On Air’ -samlingen får slutligen ett släppdatum

Efter månader och månader av väntan har vi slutligen ett släppdatum för Nike ‘On Air’ -samlingen! Bestående av sex vinnande stilar från Swooshs “On Air” -tävling kräver du definitivt minst ett par av dessa i din vardagliga rotation!

Bestående av Air Max 97 ‘Neon Seoul’ av Gwang Shin, The Air Max 97 ‘Shanghai Kaleidoscope’ av Money Ru, The Air Max 97 ‘London Summertime of Love’ av Jasmine Lasode, The Air Max 98 ‘La Mezcla’ av av Gabrielle Serrano, Air Max 1 ‘Tokyo Maze’, och slutligen Air VaporMax Plus ‘Paris’ designad av Lou Matheron, alla sex stilar är lika unika som det blir, var och en med sig designerns egen känsla.

Om du tror på att ha tagit några sneakers från Nike ‘On Air’ -samlingen, måste du lyssna upp! Hela paketet kommer att minska på SNKRS -appen den 13 april i extremt begränsade mängder. Just nu är det osäkert om det kommer att finnas en utgåva i butiken eller inte, så se till att hålla den låst vid den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Låt oss förstå vilket par du tar tag i, och medan du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post