Human Made släpper en samling mysiga Essentials för Holiday 2021

som följer utgivandet av sitt andra samarbete med Kaws i oktober, Human Made är tillbaka och beredd att hålla oss mysiga denna högsäsong. Denna senaste samling består av Select Loungewear ser totalt med traditionella mänskliga gjorda signaturer såväl som motiv.

Själva samlingen består av två zip-up hoodies samt mysiga byxuppsättningar, en jacquard cowichan tröja, rundkroppshoppare, tee-skjortor samt en mängd ornament samt tillbehör.

Till synes ledande samlingen ser vi de avkopplande huvorna. Dessa luvtröjor dyker upp med en 100% mjuk stickad garnbyggnad totalt med frontalfickor samt en dragkedja. Både de blå såväl som grå versioner fungerar en stor “H” -signatur på framsidan tillsammans med en mänsklig tillverkad logotyp på baksidan. För att gå med dessa hoodies är de avkopplande byxorna gjorda av exakt samma material och dyker upp i matchande nyanser.

På andra håll i samlingen anländer den avkopplande cowichan tröjan i en skarp vit skugga dekorerad av stänk av både rött på bröstet såväl som miljövänligt runt plagget. Baksidan av stycket har en stor skildring av Human Made’s traditionella ankamotiv.

Den fulla Human Made Holiday 2021 -kollektionen erbjuds för närvarande på varumärkets webbplats, så vänta inte runt! I andra nyheter accepterar Supreme X North Face blekt denim efter FW21.

Bild med hjälp av mänsklig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post