Den nya Balance 991 “Cappuccino” blandar Brewtiful Shades

till vissa sneakerheads, lukten av rutor-fresh-sneakers är vad de ser fram emot många av tiden. Men för andra finns det ingen bättre lukt än nybryggda kaffebönor. Oavsett om du väljer ditt kaffe i din resemugg när du skyndar dig att arbeta, en stor kopp från din föredragna drivkedja eller ditt lokala kafé, kan vi garantera dig att den nya balansen 991 “Cappuccino” kommer att vara ditt nya dagliga val .

Denna nya Balance 991: s konstruktion förblir tro mot originalet med högklassig grisskinn mocka som pryder mittfotspanelerna såväl som bak och fram. Även om det som lägger detta verkligen bortsett från dess andra varianter är de läckra blandningarna av Brown för att representera de bryggiga nyanserna av cappuccino och grädden för att imitera det ångade mjölkskummet som sitter ovanpå.

Bild genom 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Andra betydande funktioner som de andningsbara nätunderlagorna, kursiverad och logotypen mitt foten och ännu mer NB -varumärke, hänge sig sedan till en djup marinfärg för en pop av kontrast samtidigt som man ger ensemblen en vintage kafé vibe. Under foten upprätthåller “cappuccino” denna arvmodells signatur Abzorb mellansula för hela dagen komfort och dämpning som du kommer att söka dag efter dag.

Låt oss veta om du coppar den nya balansen M991SBN tillverkad i England “cappuccino” och se till att du håller den inlåst i bäst här hos den enda leverantören för de senaste nya balansfrisläppningsdatum, teasers och mycket mycket mer som vi ‘ Jag är den första som meddelar dig. I relaterade nyheter kommer den nya balansen Tokyo Design Studio TDS 574 med en överdriven sula.

Bild genom 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post