Detaljer om den första allmänna utgåvan Adidas FutureCraft 4D Surface

Om du inte har bott under en sten under det senaste året eller två, skulle du veta att Adidas Futurecraft 4D har tagit sneakervärlden helt med storm. Den debuterade tillbaka 2017 har den omedelbart igenkännliga mellansulan krönades som en av de tjugofem bästa uppfinningarna av Time Magazine, och nu har detaljer dykt upp av First General Release FutureCraft 4D!

Enligt Sneaker Insider @py_rates kommer Adidas 4D -körningen att släppas i tre färgvägar, inklusive ‘Black/White’, ‘White/Black’ och ‘Triple White’. Liksom alla FutureCraft 4D -sneakers som har sjunkit på grund av tidens början sitter 4D -körningen in i en 4D -mellansula som är utformad med ljus och syre med hjälp av en processamtal digital ljussyntes -en teknik utvecklad av kol.

Till skillnad från alla FutureCraft 4D -sneakers kommer 4D -körningen att släppas i halva storlekar, så Sneakerheads med större fötter kan äntligen gå in i framtiden! Ställ in att sjunka någon gång under 2019, många troligen före andra kvartalet, låt oss veta vad du tycker om adidas 4D -körningen i kommentaravsnittet nedan! Är du hyped för den här utgåvan? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan, och när du är här, läs vårt stycke om varför Adidas FutureCraft 4D -teknik är så viktig.

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in det senaste i slutet. Kläder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post