Allt du kräver att förstå om nästa Adidas Ultra förbättrar 19 -kollektionen

som utvecklas från dag ett, Adidas Ultra förbättras på något sätt handtag för att hantera en ny typ varje år. Oavsett om det är en något annorlunda Primeknit eller tillägg av en 3D-tryckt hälflik, adidas adidas regelbundet denna högpresterande löpare. Men av alla mindre modifieringar med tanke på att den debuten Ultra förbättras 2015 är det den nuvarande designen som ger något helt radikalt.

Adidas förklarar Ultra förbättras 19 som “Running Reinvented”; vilket går på att förklara de utmärkta prestationsattributen. Lyckligtvis var det preliminära partiet av färgvägar bara den allra första i en lång line-up för 2019. Just här tittar vi på de kommande tre färgvägarna för att gå live och slog adidas UK från nästa vecka!

Allt börjar med det sömlösa stödet från den ultra lätta Primeknit – den allra första i sitt slag som konstrueras helt i ett stycke. När det går från det 360-graders materialet till den obegränsade energin under foten blir det på något sätt till och med mycket mer imponerande.

Naturligtvis förbättrar innovationsbehovet introduktion. Ju mycket mer energi du ger, ju mycket mer du får i gengäld.

För att totalt utseendet har Ultra Improve 2019 en 3D -hälram till skillnad från allt tidigare sett. Det är en mycket mer modern alternativ såväl som inte bara ser fantastisk ut men gör skon till och med mycket lättare.

Herrens färgvägar som ses här inkluderar “Clear Brown”, “Core Black” såväl som “Footwear White”. Ett antal kvinnors stilar kommer att introducera tillsammans med att göra detta till den största Ultra Improv 19 med ännu.

Desperat mot polis från denna nya samling?! Dessa ultralöjningar introducerar torsdagen den 21 februari med adidas UK. Håll dig fast vid @Thesolerestocks för mycket fler uppdateringar och informerar om loppet så mycket som lanseringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post