Din finaste utseende ännu på Yeezy BSktbl ‘Quantum’

Bild med kickwhoShow
Sneakervärlden längtar efter frisläppandet av Yeezy BSKTBL ‘Quantum’. Den allra första retade tillbaka 2018 när Kanye West gick ut i ett par i Chi-town, det är, händerna ner, en av de mest speciella Yeezy Fitness-instruktörerna någonsin. Till skillnad från alla typer av andra basketsko tillgängliga för tillfället, ser dessa ut som något från yttre rymden, liksom vi nu tar vår finaste utseende ännu!

När du tjänar som Ye’s Foray i basketskornas värld, har “Quantum” en speciell primeknit-byggnad som är dekorerad med ett “zebra” -liknande tryck över såväl sidor som mediala sidor. Stealthy Black Suede träffar såväl vristen som hälen för extra stöd, liksom du på samma sätt kommer att upptäcka en nubuckpanel vid tåboxen, färgad i en ren grädde nyans.

Bild med kickwhoShow

Bild med kickwhoShow
Runt baksidan är en överdriven hälkopp närvarande för ytterligare stabilitet, liksom när du går nedåt, kommer du att upptäcka en full längd förbättra mellansula för komfort som är ur denna värld. För att slutföra designen har du också transparenta delar, vilket gör att Sneakerheads kan flexa sina strumpor med lätthet.

Medan stilen på Yeezy BSKTBL ‘Quantum’ fortfarande kan komma att förändras, är det fantastiskt att se den riktning som skon går. Rykten förväntas minska i början av 2020 och har det att de kommer att debutera i det kommande NBA All-Star-spelet som är på grund av att ta plats i februari i Kanyes hemstad Chicago. Kan detta vara hans finaste adidas -partnerskap ännu? Låt oss förstå vad du tänker på, samt se till att du håller det låst hos den enda leverantören för vad som helst yeezy-relaterat såväl som bortom!

Bild med kickwhoShow

Bild med kickwhoShow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post