“Zoom” är till skillnad från någon typ av Air Jordan 1 som du har sett tidigare

-bilden med hjälp av SolebyJc
Trots att Air Jordan 1 är över trettio år gammal nu fortsätter Jordan Brand att tappa ut massor av innovativa färgvägar, var och en mycket mer speciell än nästa. För en av sina nästa utgåvor tar de den berömda silhuetten och remixar den med Nikes traditionella “zoom” -makeup, liksom resultatet är något som är ganska fenomenalt.

Med lämpligt kallad “zoom” kan denna AJ1 se ut som alla typer av “trippelsvart” frisläppande från de senaste tre decennierna, men det är verkligen belagt med ett helt reflekterande material som ger det en oljeslickliknande estetik som säkert kommer att vända huvudet. Doppad i en skimrande lila såväl som blå skugga, kan du tydligt se de svarta sömmarna som rinner över hela läderöverdelen när det reflekterar ljus. Denna yta gör också sin metod till “zoomluften”; Tung av högsta kvalitet.

Bild med hjälp av SolebyJC

Bild med hjälp av SolebyJC
Nere nedan kommer du att upptäcka en stealthy luft mellansula för komfort som är oöverträffad på domstolen, liksom för att runda allt, Jumpman har präglat “C8082-AZ1”; Text på hälen och ger skon en futuristisk estetik som är allt populär i dag.

Om du vill ha Air Jordan 1 ‘Zoom’ i din samling, håller du den finaste den 14 mars gratis som det är när de tappar. Även om det kan verka som snarare ett tag bort, ger det bara mycket mer tid att spara! Kommer du att lägga till dessa till din rotation? Låt oss förstå vad du tänker, samt hålla det låst för de mest populära sneaker -nyheterna runt!

Bild med hjälp av SolebyJC

Bild med hjälp av SolebyJC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post