Här är när alla Dragon Sphere Z X Adidas Originals Sneakers släpper

Hype för Dragon Sphere Z X Adidas Originals Partnership är verkligen enastående. När bara ett rykte som dykte upp all metoden i december, är den japanska animeinspirerade samlingen sist här, liksom med ZX 500 RM ‘Goku’ såväl som Yung-1 ‘Frieza’ som släpps under helgen, vi Förstå nu när resten av DBZ -sneakers kommer att släppa.

Genom att återuppta en trio av strider från den berömda serien kommer samlingen att bestå av sju silhuetter, med varje sneaker som representerar var och en av hjältarna såväl som skurkar som kämpade i striderna. De nästa två som minskar kommer att vara en del av “cellsaga”, liksom att bestå av deerupt “gohan” samt prophere “cell”, samt kommer att dyka upp den 27 oktober.

Efteråt måste sneakerheads förvänta sig frisläppandet av Ultra Tech ‘Vegeta’ såväl som Kamanda ‘Majin Buu’, som kommer att dyka upp mot slutet av november, med EQT -stödet Adv Mid ‘Shenron’ släpps mot det nya året. Enligt rykten kommer ett mycket begränsat EQT -stöd adv mid ‘Super Shenron’ också att släppa, men ett datum har ännu inte meddelats.

Låt oss förstå vilken Dragon Sphere Z X Adidas Original Design du kommer att samla ner i kommentarerna nedan! I tillhörande nyheter är här din allra första titt på Dragon Sphere Z X adidas Originals EQT Support Adv Mid ‘Super Shenron’!

Om du tror på att ha tagit någon helt ny adidas -värme, se till att inspektera strömmen i slutet. Kläder!

Bilder med bete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post