Ut ur denna värld är Star Wars X Adidas Ultra ökar “Yoda”

som uppfyller förra årets något nedslående Star Wars -samarbete, de tre ränderna identifieras för att väcka styrkan med Star Wars X Adidas Ultra ökar “Yoda “, Förutom ur denna värld är det. Påverkad av den legendariska Jedi-mästaren är detta ett måste för både Sneakerheads såväl som fans av Sci-Fi-franchisen.

Dränkad i en mörk miljövänlig nyans för att imitera hans lurviga hud, “Yoda” har en ultra andningsbar primeknit-övre som ser extremt mycket ut som 1.0. En slät mocka bur lindas runt såväl sidor som mediala sidopaneler, såväl som allt detta beskrivs med en neon miljövänlig glöd som är en nick till Yodas kända lyssabel som gör en komo på hälen.

Bild genom asfaltguld

Bild genom asfaltguld
Nere nedan kommer du att upptäcka en full längd adidas ökar mellansulan för komfort och dämpning som är som att gå på månen, samt avrundning av allt, hälkoppen är prövad med “Boost Ultra”, efterliknar metoden Star Wars karaktär talar.

Star Wars X Adidas Ultra ökar “Yoda” är en enorm förbättring jämfört med förra årets erbjudanden, så se till att din polis innan det är lika sent! Låt oss förstå om du kommer att lägga till dessa till din rotation den här säsongen, liksom när du är här, kan du också ta en sniktitt på Pharrell Williams X Adidas NMD HU “Extra Eye” -paket!

Bild genom asfaltguld

Bild genom asfaltguld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post