Release påminnelse: Missa inte Air Jordan 11 Adapt “White”!

Det förflutna såväl som nuvarande kolliderar med framtiden denna säsong med den helt nya Air Jordan 11 anpassar “White”. Med den traditionella silhuetten såväl som att ge den en modern omarbetning, har Michael Jordans mest nuvarande såväl som största AJ11 infunderats med Beaverton-varumärkets maktlättande teknik, liksom den är inställd på lyftning i morgon den 30 december klockan 8!

Utfört i en utmärkt vit palett, den övre delen av “White” tar på OG Air Jordan 11 totalt med patentläderpaneler samt “23” -adgnerade klackstycken, men resten av stilen har föreställts från igen från grunden. Borta är den grundläggande ballistiska passformen såväl som på dess plats är en genomskinlig TPE som visar upp det inre arbetet i skon, inklusive de svarta ögonen. Dessa tolv bandliknande aspekter är anslutna till en serie tunna dragspetsar som sparkar tillbaka såväl som att dra åt med hjälp av anpassningsteknik.

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Efter fotspåren av andra Nike-självhällande sneakers som Adapt Huarache samt Adapt BB 2.0, har detta en motor som är utvecklad till den iskalla luftmidsulan. Två knappar låter dig enkelt ändra skon, men den fungerar också med din smartphone såväl som smartur. För att betala dem inkluderar de en trådlös bas där du bara ställer in dina skor på toppen såväl som de kommer att saftas direkt.

Ställer in att introducera imorgon den 30 december klockan 8, Nike Air Jordan 11 anpassar “White” kanske inte är för alla, men det är ett garanterat måste i våra ögon. Låt oss förstå om du kommer att lägga till ett par i din samling, liksom i tillhörande nyheter, Air Jordan 3 “Cool Grey” från 2007 gör ett comeback!

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post