En annan Hi Kitty X Nike Air Presto är i verk

redan 2004, Nike samarbetade nyfiken med Sanrio för Hi Kitty X Nike Air Presto. Även om detta verkligen inte är den konstigaste luftpresto som någonsin har gjorts, säger källor att duon vill återuppta sin Kawaii Collab extremt snart – liksom här är vad vi förstår hittills!

Det finns inga officiella bilder ännu av den kommande HK Air Presto, men rykten tyder på att det kommer att se mycket ut som 2004 -paret som föreställs i den här artikeln. Utvecklad av den legendariska Steven Smith som för närvarande är chef för Yeezy’s Style Division, har OG en vit neoprenöverdel med allas föredragna vänliga kattpeppar i hela.

Bild genom Steven Smith
Om du aldrig har sett eller ens hört talas om Hi Kitty X Nike Collab, skulle vi inte bli så förvånade. Ursprungligen antyddes det att minska i fyra färgvägar med 500 par vardera. Detta minskade emellertid senare till bara 12 par vardera såväl som delades ut till goda vänner såväl som hushållsmedlemmar, så om du ser ett par i naturen så är det din lyckliga dag.

Rykten säger att den kommande Hi Kitty X Nike Air Presto kommer att minska någon gång i år, men på grund av pandemin kan den potentiellt skjutas fram till början av nästa år. Låt oss förstå vad du tror på det kommande samarbetet, liksom när du är här, kan du också kika en närbild på Travis Scott X Nike Air Max 1 “Vete”!

Bild genom get

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post