Kom på nära håll med Air Jordan 4 “Starfish”

Efter att ha tagit en kort titt förra månaden kommer vi nu på nära håll och personliga med den kommande Air Jordan 4 “Starfish”. avslöjas som en del av Jordan Brand Spring 2021 Retro Collection, det är som en hybrid mellan två av Jumpman -etikettens många kända färgvägar, nämligen “uppfödda” och “krossade backboard”.

Genom att göra bort den typiska läderkonstruktionen har “Starfish” en överdel som är utformad från ett mycket fint svart nät, vilket gör att de kontrasterande orange nyanser kan kika igenom på ett enkelt men sofistikerat sätt. Grå accenter går ner vid Air Jordan 4: s öglor, medan ett gummiiserat hälmärke gör ett comeback för den OG -estetiken som vi alla känner och älskar.

Bild genom hanzuying

Bild genom hanzuying
Nere nedan hittar du en ren vit Nike Air -mellansula som erbjuder en galen mängd komfort och dämpning både på och utanför banan, och avrundar det hela är en dekonstruerad tunga som lämnas oavslutat, vilket resulterar i en look som säkert kommer att vara Vänd huvuden vart du än går.

Tillverkad uteslutande för kvinnliga sneakerheads, som inte kommer att hindra vissa män från att försöka pressa in i ett par Nike Air Jordan 4 retro se wmns “Starfish”! Låt oss veta vad du tycker om denna ultra distinkta färgväg, och i relaterade nyheter kommer endast 150 par av Air Jordan 4 “Manila” att göras!

Bild genom hanzuying

Bild genom hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post