En närmare titt på BAPE X Adidas Ultra förbättrar ‘Black Camo’

efter förra årets mycket eftertraktade adidas Originals NMD R1 -samarbete, BAPE och de tre ränderna har kopplat upp ännu en gång för ett Ultra Boost, och nu har vi en en närmare titt!

Först läckt tidigare i sommar är Bape X Adidas Ultra förbättrar ‘Black Camo’ utformad från en mördad 1: a Camo Primeknit, med en matt svart hälkopp och bur för extra stöd. Nere nedan är en fullt svartad boost mellansula närvarande för ytterligare komfort och ett jämnare steg, och för att runda det hela, rena grå tre randmärke pryder sidopanelerna.

Nu för det helt viktiga släppdatumet. Enligt våra källor förbättras Bape X Adidas Ultra ‘Black Camo’ att släppas den 2 februari 2019 och kommer faktiskt att vara en Super Bowl -exklusiv. Med det sagt, förvänta dig att betala stora pengar för ett par UBS! Just nu har ingen EU -utgåva planerats, så se till att hålla den låst vid den enda leverantören om detta ändras!

Vad tycker du om Bape X Adidas Ultra förbättrar ‘Black Camo’? Kommer du att samla? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan! I relaterade nyheter, ta en sniktitt på Game of Thrones x Adidas Ultra förbättrar “vita vandrare”!

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in strömmen här!

Bilder med hjälp av onusinfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post