Förbered dig för vintersäsongen kylig med Ultimate X Timberland Autumn 2021

som följer introduktionen av förra veckans Ultimate X The North -affären med samlingen, Ultimate är när han återigen arbetar tillsammans med bekanta allierade för hösten 2021. Denna nyaste ultimata x Timberland Collection har en mängd mysiga såväl som bekväma utseende över olika ytterkläder -silhuetter.

Ledande sortimentet ser vi olika iterationer av en reversibel ripstop -jacka. På den allra första sidan sportar Jacket 4 frontala fickor utöver Timberland -logotypen på bröstet samt en samarbetslogotyp på ärmen. Dessutom sportar den bakre en stor samarbetslogotyp bakstycke. På baksidan har jackan en fleeced yttre utöver ett överallt Timberland-bagageuttryck.

Bild genom ultimat
På andra håll i samlingen ser vi matchande reversibla ripstop-byxor, en mängd rugbyshirts, hoodies, 2-i-1 öronflukt camp cap och beanies. Tillsammans med detta fungerar valda bitar speciella 3M reflekterande logotyper, idealiska för att stå isär på mörka vintersäsongskvällar.

Bild genom ultimat
Som vanligt har Ultimate också valt ett stort utbud av nyanser och nyanser för färgpaletten. Den fulla Ultimate X Timberland -kollektionen har precis sjunkit på internet såväl som i Ultimate Stores, så om du vill polisen se till att du är snabb! I tillhörande nyheter är det därför Ultimate håller på att bli mycket svårare att polisera.

Bild genom Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post