De 6 mest populära Air Max Fitness -instruktörerna att inte missa på Foot Locker UK

fans av Nike Air Max kommer att gasas på Foot Locker: s nuvarande sortiment. Det finns massor av speciella silhuetter för att inte tala om ett antal omstöd av kända modeller. Även om det finns långt lika mycket val, har vi hanterat för att begränsa det till 6 av de mest populära Air Max -tränarna.

Dessa valdes ut för sin vinterklara stil såväl som många av dem är rabatterade! Sov inte eftersom dessa framstående stilar kommer ingen fråga snabb att sälja. Annars, håll den låst till den enda leverantörsappen för mycket mer guider på de senaste såväl som största skor!

Nike Air Max 97 Black Taped | Till salu på Foot Locker UK

Synligt varumärke har varit en av årets mest betydande trender. Som sagt, det är stilar som dessa som sitter i en egen liga. Trots att de bara introducerade tillbaka i november är dessa redan till försäljning på Foot Locker – den enda brittiska aktören som diskonterad denna stil!

Nike Air Max 95 Triple Black | Till salu på Foot Locker UK

Gå på fullt stealth -läge med denna berömda Air Max 95 -färg. Det har funnits länge men låt oss ta itu med det, den fulla monokromatiska stilen blir bara aldrig gammal. Dessa är ett år runt som är viktiga och särskilt flexibla under de kyare månaderna.

Nike Tuned 1/ Air Max 97 | erbjuds på Foot Locker UK

En kollision av två Air Max Fitness-instruktörer samlas för denna enda byte av glädje. Ett antal stilar erbjuds för närvarande på Foot Locker men detta fantastiska grå par måste vara vår favorit. I själva verket kan detta vara säsongens finaste Air Max -tränare!

Nike Air Max 97 Black Gold | Till salu på Foot Locker UK

Lanseringen under Mayhem of Black Friday är det svårt att tro att denna speciella stil inte omedelbart säljs. Det blir ännu mycket mer chockerande när du inser att dessa nu är till försäljning samt erbjuds för mindre än £ 100! Få det här och ta dig till en tidig julklapp!

Nike Tuned 1 Black Gold | Till salu på Foot Locker UK

Ingenting slår den stealthy kombinationen av svart såväl som guld, särskilt när det träffar den ageless Nike TN. Denna färgväg är ännu mycket mer anmärkningsvärd på de mörka, vintersäsongskvällarna. Reflekterande beskrivningar sätter ännu mycket mer intresse för denna Foot Locker Special Colourway.

Nike inställd 1 | on sale at Foot Locker UK

Premium leather features across the Nike Tn however the flamin’ outlining still stays to the upper. just like numerous others on this guide, these couldn’t be much more ideal for the winter season months!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post