Undefeated presenterar mer samarbetande Nike Air Max 90 Colourways

bild via obesegrad
Ända sedan det obesegrade X Nike Air Max 90-partnerskapet först läckte tillbaka i februari i år har sneakerheads överallt varit huvudet över klackar med hype. Det är inte bara det Los Angeles-baserade sneakerbutikens allra första am90-samling, det kommer också att minska i ett övergripande av åtta färgvägar, vilket gör det till ett av årets mest mångsidiga Swoosh-kollabs. Som fans väntar tålmodigt vid ankomsten, har undftd tagit sig till Instagram för att avslöja några fler utseende!

Showcased här i ‘Black / Blue Fury’, ‘White / Blue Fury’, ‘Black / Solar Red’, liksom ‘White / Solar Red’, har skon en svart eller vit läderbas, liksom det här är Kontrastad av en pop färg längs en remsa som omger hela övre, förutom att över luftbubblan på mellansula och runt hälen där obesvarad signatur fem strejklogo gör sin existens känd.

Bild via obesegrad
Förutom dessa fyra färger, kommer den obesegrade X Nike Air Max 90 också att dyka upp i “svart / grön gnista”, “vit / grön gnista”, “svart / solgult”, liksom “vit / solgula” smaker . För att lägga till detta kommer ungdomar och spädbarnstimning också att erbjudas när de slutligen minskar den 20 september. Är du hyped för detta samarbete? Vilken colourway kommer du att bli copping? Låt oss veta, såväl som se till att du håller ögonen på mer nyheter när det utvecklas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post