Här är en titt på 2020: s Nike Air Max 1 Powerwall “Lemonade” -release

tillbaka i april, rapporterade vi att den legendariska Nike Air Max 1 Powerwall “Lemonade” fick en återutgivning i år. Ursprungligen introducerades som en del av 2016: s “Powerwall Pack”, det betraktas av massor av A som Tinker Hatfields största skapelse, liksom nu, vi får en kort titt på vad som kommer!

Bild med hjälp av SolebyJC
Bilder med tillstånd av Sneaker Insider @SolByJC, “Lemonade” mycket mer eller mindre behåller den ursprungliga stilen men med några subtila tweaks här såväl som där. Med ett läder såväl som passar ihop byggnaden som fortfarande är så luxe som någonsin, är det målat i en mjuk gul färg med sval “luft” -grafik som är peppad hela tiden.

Premium Nubuck -makguards omger skon, liksom det skulle inte vara “limonaden” utan signaturen “Pine Green” -spetsar som binder vad som helst. För denna utgåva har tungan uppdaterats för att visa tvärsnittet av en citron, medan innersulan på samma sätt har utsmyckats med bilder av fläkten mycket älskad frukt och slutfört den berömda Air Max 1-designen.

Bild med hjälp av SolebyJC
Nike Air Max 1 Powerwall “Lemonade” förväntas minska tillsammans med “Pine Green” såväl som “Pink Lemonade” i slutet av 2020. Om du vill ha ett par! Låt oss förstå vad du tror på denna återutgivning, liksom i tillhörande nyheter, Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” återvänder i tre färger!

Bild med hjälp av SolebyJC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post