RESTOCK ALERT: Game of Thrones x Adidas Ultra ökar ‘House Targaryen Dragons’

The Game of Thrones x Adidas Ultra Höjning samlingen möttes med massor av hype när den äntligen släpptes förra månaden, med en färg i synnerhet ganska mycket mycket säljer ut omedelbart. Som sagt, “House Targaryen Dragons” har nu fått en ombyggnad på Foot Locker UK, och det är bokstavligen eld!

Målad i ett avvärt färgschema träffar en streck av eldiga röda tålådan för en pop -pop. Mordade ut accenter träffade sedan buren, hälkoppen och ökar mellansula i full längd, som är klar med en fjädrande kontinental yttersula. För att runda det hela, träffar en “Fire and Blood” -etikett hälregionen, medan en Got Dragon Motiv prickar baksidan av tungan och påminner dig om att detta inte är någon gammal UB.

Oavsett om du är ett fan av Hit Fantasy -serien eller bara är på jakt efter ett par mångsidiga sneakers, är Game of Thrones x Adidas Ultra ökar ‘House Targaryen Dragons’ en absolut bör polis. Tillgänglig nu på Foot Locker UK, låt oss veta om du tar tag i ett par, och medan du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet just nu!

Bilder genom Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post