Adidas Ultra förbättrar “Halloween” -paketet är det konstiga crep du kräver

med Halloween som kommer till våra dörrar på bara tio dagar gånger, det har aldrig varit mycket bättre tid att få tag på ett par kryp creps än nu, Förutom det är där Adidas Ultra förbättrar “Halloween” -paketet kommer in! Arbetar med deras flaggskeppsko som har varit lika framträdande som någonsin, det här är några av de skrämmande sneakers som du kan polis den här säsongen!

Båda UBS startar i två speciella färgvägar, inklusive ‘Flash Orange’ samt ‘Glow Green’, och arbetar på en anmärkningsvärt svart bas för att representera den mystiska okända. De tidigare nämnda accenterna gör sin metod till burarna, hälkopparna, såväl som tålådor, med pumpa-stil som beskriver det förra såväl som synliga sömmar vilket gör sin metod till den senare och symboliserar Frankensteins monster.

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Nere nedan kommer du att upptäcka en helt mördad förbättra mellansula, liksom att det är fodrat med kontinentalt gummi för långvarig dragkraft med varje steg, vilket gör dessa skor lämpliga för att fly från dina mardrömmar. Båda fitnessinstruktörerna är på samma sätt infunderade med 3 m i hela, så du kan flexa även i svagt ljus.

Tillgänglig endast för en mycket begränsad tid, se till att polisen Adidas Ultra förbättrar ‘Halloween’ -paket nu i ‘Flash Orange’ samt ‘Glow Green’! Låt oss förstå vilken färg du föredrar, samt se till att hålla den låst för den nuvarande såväl som största nyheter i Sneakers värld!

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post