Chenille pryder Pharrell Williams x Adidas NMD HU “Cream”

med “Triple Black” och “Triple White” -färgningar som snart kommer att lanseras, vi tar nu en sniktitt på den kommande Pharrell Williams X Adidas NMD HU “Cream” som är till skillnad från någon mänsklig ras som vi har sett tidigare. Förhandsgranskade först hela vägen tillbaka i augusti när skateboard P själv böjde ett par på Instagram, detta omarbetar helt den normala formeln, och ärligt talat känner vi verkligen dem.

Med en speciell ribbad Primeknit -övre som aldrig har sett förut, är den målad i en mångsidig krämfärg som fungerar med absolut alla passformar du kastar på den. Svarta repspetsar binder allt ihop, medan en ljusblå EVA -plugg längs sidosidan harkar tillbaka till OG NMD -dagar.

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks
Naturligtvis kan du inte prata om denna NMD HU utan att nämna de koreanska karaktärerna som läser “mänsklig ras”. Dessa görs i Chenille för en lyxig look och känsla, och avrundning av allt är ett pastellrosa läderhälmärke som lägger till ännu ett färgblockat element till designen.

Vi är inte säkra på om eller när Pharrell Williams X Adidas NMD HU “Cream” kommer att lanseras, men vi ber att det snart är. Låt oss veta vad du tycker om den kommande färgen, och medan du är här är så här Adidas Ultra förbättras förändrade sneaker -spelet för alltid!

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks

Bild med hjälp av Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post