Air Jordan 7 “Flint” från 2006 gör ett comeback

Om du inte fick en möjlighet till polisen den legendariska Air Jordan 7 “Flint” tillbaka 2006, kräver du att du lyssnar upp. Betraktas av många sneakerheads som den mest kända färgvägen som träffade AJ7, ryktet säger att det kommer att göra ett stort comeback nästa år!

“Flint”, som gör sin debut i april 2006, har en ren grå såväl som vit färgkombination såväl som utformad från smörig slät mocka såväl som premium tumlade läder. “Varsity Purple” -accenter gör sin metod till tungan såväl som ankel, där du på samma sätt kommer att upptäcka signaturen Jumpman som vi alla förstår såväl som kärlek.

Bild genom Nike
Nere nedan görs en aggressivt utformad Nike Air-mellansula upp i svart, liksom för att runda allt, en enda duk-dragflik prickar hälen för den högsta av-och-off-passningen.

Nike Air Jordan 7 “Flint”, som förväntas träffa hyllor någon gång nästa år, borde inte missa, så se till att du håller den låst på den enda leverantören om du vill ha ett par i din personliga samling. I tillhörande nyheter är Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” från 2006 på samma sätt att återvända nästa år!

Bild genom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post