Air Jordan 1 Zoom CMFT “Washed Blue” tappar i början av 2022

Det har varit ett galet år för både Jordan Brand och Nike, med massor av utgåvor och till och med de senaste nyheterna om att gruppen har förvärvat NFT -etiketten RTFKT. Teamet visar inga tecken på att varva ner ännu, eftersom en helt ny färgväg av den väl älskade Air Jordan 1 Zoom CMFT just har avslöjats. Liksom den klassiska AJ1, är denna återuppfunnna kanaler massor av retro-stil, men kombinerar detta med dagens dämpning och stöd.

Däckt ut i en blek färgpalett kommer Air Jordan 1 Zoom Cmft “Washed Blue” att vara de optimala sneakersna för den kommande vårsäsongen, så om du vill fastna i att sortera din nästa rotation redan, läs på för allt du behöver veta!

Bild genom GC911Air Jordan 1 High Zoom Comfort “Washed Blue”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom GC911Air Jordan 1 High Zoom Comfort “Washed Blue”

Int’l frakt

Se mer

Tillverkad från smidig nubuck över de panelerade överdelarna, nyanser av blå, lila och off-white utgör den tvättade färgen som vi är helt kärleksfulla. Nikes signatur Swoosh -logotyp är stolt över plats på både sido- och mediala sidor i svart, medan den berömda Jordan Brand Wings -logotypen är utsmyckad på vristarna. Exponerad skumpolning och en zoomkuddad mellansula gör dessa optimala för dagliga slitage.

Om du vill lägga till dessa i din ständigt växande samling måste du hålla den inlåst i bäst här hos den enda leverantören, eftersom vi är de första som låter dig veta ett släppdatum för dessa så snart som det presenteras. Under tiden, se till att bläddra resten av vår webbplats för din dagliga skor fix och kolla in ditt bästa utseende ännu på Air Jordan 3 “Cardinal Red”!

Bild genom GC911Air Jordan 1 High Zoom Comfort “Washed Blue”

Int’l frakt

Se mer

Air Jordan 1 High Zoom Comfort “Washed Blue”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post