Robust vibberfunktion på passet ~ Port x Nike SB Dunk High “Workboot”

Du måste erkänna, passet ~ Port x Nike SB Dunk High “Workboot” är definitivt en av de mest unika dunksamarbeten i en mycket mycket länge sedan. Tillverkad i samarbete med den Sydney-baserade skatebutiken, är denna sko inspirerad av ett par vandringssko och är fylld full av detaljer för att återspegla detta.

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Arbetar ovanpå en jordnära brun nylonbas, djärva gröna hårmocka lindas runt vristen, hälen och Toebox för en pop av kontrast som säkert kommer att vända huvudet vart du än går. En mörkbrun stenad Nike Swoosh skjuter över sidopanelerna i sidled, och detta kompletteras av ett par tjocka rep snören. Gold Metallic Eyelets erbjuder ett ännu mer robust utseende, och under foten är en gummimellansula som är utsmyckad i faux smutsdetaljer.

Naturligtvis kan du inte prata om denna dunk hög utan att nämna fliken Pull på tungan som är sömnad med en handskakningsgrafik, som går tillbaka till Notre X Nike Dunk High från januari. Du hittar också en liten man på hälen som håller en swoosh som om det är en spade, som slutför en one-of-a-kind design.

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Passport X Nike SB Dunk High “Workboot”, som förväntas sjunka någon gång runt höstmånaderna. Låt oss veta vad du tycker om detta samarbete, och medan du är här kan du lika gärna ta din första titt på KCDC X Nike SB Dunk High!

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post