Dior X Air Jordan 1 High “Chicago” kan vara på väg

Det finns ingen tvekan i någons sinne att Dior X Air Jordan 1 High förändrade sneaker -spelet för alltid. Ett samarbete som ingen annan innan det, det suddade helt gränsen mellan high fashion och streetwear, vilket resulterade i ett vansinnigt rent samarbete som kommer att meddelas som en av storheterna under kommande decennier. Om du trodde att det var slutet på allt skulle du vara död fel, eftersom rykten säger att en Dior X Air Jordan 1 High “Chicago” kan vara på väg!

Inspirerad av en av de mest kända Air Jordan 1 -färger som någonsin har gjorts, rapporterar Sneaker Insider @Soledebrief att det legendariska partnerskapet kommer att göra ett comeback någon gång nästa år. Tillverkad av premium italiensk kalvskinnläder, utsökta detaljer som “Air Dior” -emblemet och Lacy Nike Swoosh kommer att återvända. Vi är inte säkra på om det kommer att åtföljas av en Air Jordan 1 låg den här gången, men bara tiden kommer att visa sig.

falsk

Med tanke på att par återförsäljer för upp till 15 000 dollar per styck, skulle vi inte bli förvånade om denna “Chicago” som tillhandahåller skulle värderas till dubbelt detta, särskilt med den berömda färgpaletten.

Bredvid ingenting annat är känt om Dior X Nike Air Jordan 1 High “Chicago” just nu i tid, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas! Låt oss veta vad du tycker om detta eftertraktade samarbete, och i relaterade nyheter har Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” avslöjats!

Bild genom Soledebrief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post