Yeezy förbättrar 350 V2 “ren havre” är i verken

Det förnekar ingen att Kanye West var i framkant av sneaker -scenen igen 2021, tack vare medley av skor som han levererade under sin yeezy -etikett med de tre ränderna jätten. I synnerhet 350 V2 var ett av Ye’s fokus, och det verkar som om han inte kommer att bortse från att när som helst snart han förbereder sig för lanseringen av den helt nya Yeezy förbättrar 350 V2 “ren havre” färg.

För långsiktiga samlare av Yeezys kan dessa se mycket ut som din standard “trippelvita” återgivning som först sjönk 2018 och fick några begränsade återställningar efter. Emellertid uppvisar “ren havre” en mycket mer tilltalande färg med en halvtransparent rand till den sido som är synonymt med de senaste varianterna 350 V2.

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Int’l frakt

Köp nu

Liksom alla Yeezy 350 -talet upprätthåller detta par den otroligt andningsbara nätkonstruktionen som ger den lätta upplevelsen vi alla känner och älskar. Dessutom är den önskade Yeezy Colourway komplett med en full längd förbättra mellansula under foten som ger bekväm dämpning som du inte kommer att hitta lätt från andra livsstilsskor på marknaden.

Se till att du håller dig inlåst i idealisk här hos den enda leverantören för att hålla dig före de nuvarande Yeezy -dropparna, inklusive Yeezy förbättrar 350 V2 “ren havre”. I relaterade nyheter är här en titt på Yeezy förbättrar 350 V2 “Dazzling Blue”.

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post