En annan Stranger Things X Nike -kollektion kommer snart

Det har nästan gått en månad sedan Stranger Things 3 träffade Netflix, och om du inte har bingat allt redan, vad är det för fel på dig? Efter utgivningen av ett Hawkins High School-paket och ett självständighetsdaginspirerat sortiment ser det ut en annan Stranger Things X Nike-kollektion är i verken, och vi är beredda att slåss mot onda ryssar för det!

Till skillnad från de två tidigare samlingarna är den här mycket mer dämpad i jämförelse. Med på sig tre ikoniska silhuetter inklusive Blazer, The Cortez och The Tailwind 79, är varje par klädd i ett mjukt ljusgrått material som bränner bort för att avslöja dold detaljering – en designfunktion som hyllar upp och ner.

Svart och rött co-branding träffar tungan, medan den hemliga koden som ryssarna använder under den senaste säsongen är tryckt längs inläggssulorna och slutför den enkla men ändå slående estetiken. Upprepa efter mig: “Veckan är lång. Silverkatten matar när blått möter gult i väst. En resa till Kina låter trevligt om du trampar lätt.”;

Med en slående likhet med bete exklusivt par som vi visade förra veckan, är denna tredje Stranger Things X Nike -kollektion blyerts in för ett 13 augusti släppdatum, så se till att hålla det låst på den enda leverantören för mer info när den utvecklas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post