Nike Dunk Low “Setsubun” firar den traditionella japanska festivalen

En av de bästa sakerna med dunk är att det kan ta inspiration från absolut var som helst. Från stammar av marijuana till glass har den ikoniska silhuetten ganska mycket berört varje ämne under solen. Nu ser det ut som att Beaverton Brand kommer att lansera Nike Dunk Low “Setsubun” som hyllar den traditionella japanska festivalen – och vi tar en sniktitt!

Denna specialutgåva Dunk firar dagen före våren i den gamla kalendern i Japan är ett nick till nybörjan. Skon är utformad från ultra -premiummaterial inkluderar läder och mocka, skon är målad i en jordnära brun och gräddepalett, medan “Viotech” lila toner nådar Nike Swooshes.

Bild via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bild via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

En mindre swoosh är fint broderad på sido tån, och en demonmask kan hittas på hälen med två swooshes som horn. Yttersulan har fått en halvtranslucent tandköttsfinish, och för att runda det hela har insulorna “Kintoki som kastar bönor på flyktiga demoner” från ukiyo-e-konstnären, Utawa Kuniyoshi. Förra gången konstverk av Kuniyoshi användes på en sneaker var förra året när ett stycke dök upp på en specialutgåva Air More Uptempo.

Det finns inga nyheter om när Nike Dunk Low “Setsubun” kommer att släppa, men var inte för chockad om dessa visar sig vara en Japan -exklusiv. Låt oss veta vad du tycker om den här färgen, och medan du är här kan du lika gärna ta en sniktitt av Nike SB Dunk Low “Be Sant” 2022!

Bild via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bild via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post