Salhe Bembury X New Balance “Universal Communication” -samlingen avslöjas officiellt

Regelbunden New Balance Collaborator Salhe Bembury är tillbaka på det när återigen såväl som den här gången runt omkring har han officiellt avslöjat den efterlängtade “Universal Communication” samling. Den allra första berömda för sitt arbete med Versace, har Bembury snabbt utvecklat ett namn för sig själv på sneaker -marknaden samt fortsätter att spänna fans med rutinmässigt nytt arbete samt uppfriskande stilidéer.

Inspirerad av det fantastiska utomhus (som båda hans tidigare NB -samarbeten) har paketet Yurt 574, en anpassning av den traditionella silhuetten som är optimerad för grov terräng samt extremt väder. Tillsammans med detta finns det gott om klädfronten i samlingen inklusive fleece -tröjor, vandringsbyxor, taktiska västar samt till och med ryggsäckar som är totalt med hydratiseringsrör.

Bild med hjälp av ny balans

Bild med hjälp av ny balans
Yurt 574 används i en uppsättning färgvägar som inkluderar “oliv/marinblå/röd”, “grå/vit”, “svart/lila”, “teal/volt” samt “vit/blå/rosa”. Alla variationer är utformade från mocka och teknisk passform tillsammans samt fungerar en fullt fungerande visselpipa på hälfliken, en av de mest abstrakta sneaker-tillägg som vi har sett på ett tag. Tillsammans med detta kommer New Balance Branding en på varje sida såväl som en mellansula som har Abzorb -teknik, vilket säkerställer att dessa är mycket mer än bekväma.

Om du är intresserad av Salhe Bembury X New Balance “Universal Communication” -paket, måste du vänta lite längre ännu, eftersom inga officiella utgivningsuppgifter har offentliggjorts. Se till att hålla den inlåst i idealisk här hos den enda leverantören för alla aktuella nyheter samt uppdateringar i sneakervärlden samt när du är här, inspektera Stone Island x New Balance RC Elite_SI!

Bild med hjälp av ny balans

Bild med hjälp av ny balans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post