Nike Air Max 90 OG “Infraröd” återvänder nästa månad

tillbaka i mars rapporterade vi att Nike Air Max 90 OG “Infraröd” gjorde ett comeback i år. Detta firar silhuettens 30 -årsjubileum, detta kommer för alltid att vara en av de mest berömda sneakersna genom tiderna, och här är allt du behöver veta.

Bild med hjälp av Nike
Börs på en ren vit nätbas, smörig grå mocka, den övre halvan av luften Max 90 Og medan den nedre halvan är klädd i ett matt svart läder. “Infraröd” accenter går ner på ögonen och hälen för det klassiska utseendet som vi alla känner och älskar, medan en mörkgrå Swoosh skjuter över sidopanelerna i sidled.

Naturligtvis kan vi inte prata om den här skon utan att nämna den rena Nike Air -mellansula som sitter under foten. Så bekvämt som det blir kvarstår det som en av de bästa dämpningsteknologierna som någonsin gjorts även till denna dag.

Bild med hjälp av Nike
Ställ in att sjunka i full familjestorlekar, kommer Nike Air Max 90 OG “Infraröd” att återvända den 9 november. Som om det inte var tillräckligt spännande, har ryktet att de kommer att släppa tillsammans med en “omvänd infraröd” version också, även om detta ännu inte har bekräftats officiellt. Låt oss veta vad du tycker om detta, och i relaterade nyheter, DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” från 2004 gör ett comeback!

Bild med hjälp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post