Släpp lös djuret med Nike Air Force 1 “År av Tiger”

Enligt den kinesiska Zodiac Calendar är 2022 årets tiger. För att fira detta verkar det som att Swoosh kommer att frigöra den lämpliga namnet Nike Air Force 1 “år av tiger” – såväl som vi tar vårt extremt allra första utseende!

Unveiled av sneaker insider @ Apolloluo1976, denna specialutgåva luftkraft 1 är full av beastly detaljer. Med en vitvit dukkonstruktion skjuter en tiger randig swoosh skott över lateralen samt mediala sidopaneler i orange såväl som svart. Blå, orange, såväl som röda accenter gör sin metod till tungan, hälen, såväl som sockliner, liksom en ny “T” -logo pryder tunga taggen.

Bild genom Apolloluo1976
Int’l frakt

Se mer

Rostfritt stål dubraes ger AF1 ett traditionellt utseende, såväl som underfoot kommer du att upptäcka en skarp vit Nike Air Midsole. För att runda allt, sys en mångfärgad broderad grafik på hälen som en nod till den fruktansvärda kattdjuret, slutföra den begränsade upplagans design.

Förväntas att pounce i samlingar någon gång i februari 2022, är Nike Air Force 1 “kinesiska nyår 2022” ett måste. Låt oss förstå vad du tror på den här kommande färgvägen, liksom i tillhörande nyheter, är luften Jordan 1 låg och “kinesiskt nyår tiger” begränsat till bara 5000 par!

Bild genom Apolloluo1976
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post