Först titta på Civilistiska X Nike Air Force 1

2020, Berlins extremt egna civilistiska chockade sneakervärlden med frisläppandet av civilisten X Nike sb dunk låg. Medan det såg ganska enkelt från början, vid ytterligare inspektion (och med lite värme) upptäckte vi snabbt att det var metod mer än att tillfredsställa ögat. Två år senare, liksom det verkar som den vårdfulla skridskytten kommer att ta tillbaka den exakta samma estetiska med civilisten X Nike Air Force 1 – såväl som vi tar vårt extremt allra första look än!

Medan dessa läckor inte är tydligaste kan du se att denna flygvape 1 vanligtvis har en svart övre med kontrastvita sömmar hela, precis som den tidigare nämnda dunk. Att hålla det sagt, så snart AF1 är tillgängligt för att komma i kontakt med någon typ av värme, oavsett om den är fysisk touch eller ljus, börjar den tidigare helt svarta övre ändringen till en nyanser av blå, grön, orange, röd, såväl som gul, visar alla färgerna på temperaturspektrumet.

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Avrundning av designen, en Nike Swoosh skott över lateral samt mediala sidopaneler, medan civilistens signatur smiley logo är sys på tungan, slutföra det speciella samarbetet.

Vi är inte säkra på om den civila X Nike Air Force 1 låg “termografi” är bara ett tidigt prov eller till och med en anpassad, men med 2022 är basket silhuettens 40-årsdag, frigör den här sneakeren skulle vara en no-brainer. Låt oss förstå om du föredrar det här eller dunk, såväl som i tillhörande nyheter, har den off-white X Nike Air Force 1 “Green” presenterats!

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post