Logotyp som beskriver täcker hela Comme des Garçons x Vans Lampin

Förbered dig för den helt nya Comme Des Garçons x Vans Lampin! Under de senaste åren har CDG tagit Streetwear-marknaden med storm genom att arbeta tillsammans med världsberömda designers som Converse och Stussy. På grund av en ny stil med skåpbilar ser märket till att fans förstår vem som skapade detta par lampins genom att sprida sin CDG -logotyp runt den övre.

Bild med hjälp av Vans
Vintage-stilen är utformad med en duköverdel som är ultra-andbar såväl som sidorna, tån såväl som tungan är alla accentuerade med en monokrom CDG-logotyp i starkt tryck. Med en tjock sula som ökar segheten och håller dig bekväm, ger den strukturerade slitbanan optimerat grepp. Otroligt enkelt att utforma tack vare Pared-back Black såväl som vit färgväg, dessa kommer absolut att vara dina nya favoriter. Med obegränsade klädsmöjligheter, bär dessa med vad som helst från denim eller joggar till skräddarsydda separationer.

CDG X Vans Lapin är tillgänglig för polisen den 11 december och är den bästa behandlingen för dig eller den odefinierade entusiasten i ditt liv. Ställ in dina larm samt vara beredda att få tag på ett par från CDG: s webbutik, samt hålla det inlåst i den enda leverantören för att vara den allra första som förstår allt om de nuvarande Vans News, utsläpp och återställningar.

Bild med hjälp av Vans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post